Bikutumutluluk Yıldız Tozu kutusu..

Veee bu ayın ışıl ışıl yıldız tozu dolu kutusunu, İzmir'den mutlulukla bildiriyorum.. :)
Hemen de ekliyorum; biri bana gelse ve hadi yıldız tozu konulu bir kutu hazırla, içine sen ne istersen, o kadar sim mim :) seven birisin hadi donat deseler, inanın bu kadar tatlı, bu kadar sürprizli ve bu kadar keyifli bir kutu hazırlayamazdım! O kadar diyim ben size..
Öyle ki olay bir kere kargo kutusunu açar açmaz sizi karşılayan inanılmazzzzz güzel, tam bir BiKutuMutluluk tasarımı özel kutusuyla karşılıyor.. Bakmalara doyamıyor, nerelere koyacağınızı şaşırıyorsunuz! En azından benim için kesinlikle öyle!
Bir kere beni bilenler çok iyi bilir ki, tam bir kalem-makyaj çantası tarzı mini çanta hastasıyımdım. Deliririm, aşık oldum mu birine duramam alırım, sanırım bir koleksiyonerim bu konuda. Bu bağlamda da hele ki yıldızlısından bir tanesinin kutuda olması beni çok ama çoook sevindirdi.
Hem de bez çanta ve benzer hafif büyük boy çanta kullanan benim gibi biriyseniz, eminim siz de içine minik bir ek fermuarlı çanta koyup önemli eşyaları-objeleri [dudaj koruyucu, anahtar, kimlik vb.] onun içine yerleştirmeyi tercih ediyorsunuzdur. Bu açıdan da gece çıkmalarında siyah şıkır çantamızın için tam da ona uygun mini yardımcını atıvermek süper! Ben hemen hazırladım ve gezmelere çıkmaya başladım bile ;)
Bir de unutmadan; ben bu güzelliğin, en az kendisi kadar tarz paket kutusuna da öyle bir bayıldım ki (üzerindeki çizimmmmmm nasıl desem nasıl anlatsam ne kadar stil olduğunu söylesem bilmiyorum) o yüzden de hemen, daha önceden başka bir paketten çıkarmışlığım bulunan :) cırt cırtlı düğmesini hemen buna monte edip etiket kağıtlarım için dosya-çanta-kutu olarak kullanmaya da başladım bileee ;)
Gelelim yıldızlı el bileziğimize.. Son dönemin trend aksesuarlarından biri bikutumutluluk tasarımıyla birleşince sadece eller değil, bilekler de yıldız tozu ile ışıldıyor! Demem o ki ben sadece el bileziği olarak değil, ayarlanabilirliği sayesinde bileğime de uyarlayıp normal bilezik gibi de kullanmaya başladım, söylemedi demeyin ;)
Yıldız tokası ise yine benim gibi siz de paravana tokaları, hele ki şu altın sarısı olanları sevengillerdenseniz, üstüne bir de yıldız konmuş haline ışıl ışıl bayılacaksınız. Zira yarım topuz ve at kuyruğu yapıp minik tokalarla yanları süslemeyi sevdiğim için yine beni tam onikiden vurdu!
Eee glitter'ın simin her cinsinden aşığı iseniz ışıltılı oje fanısınızdır ve her türlüsünün alıcısı olup asla fazla oje yoktur, hele ki konfeti ise hiçbirine hayır diyemezsiniz! Bu da bizi bikutumutluluk ojesi ile mutlu olmaya fazlasıyla yeter diyorum ve parmaklarımı ışıldatmaya doğru gidiyorum aa dostlar ;)
Veee aynı glitter hastalığının ennnn mutlu somutlaştığı tam bir yıldız tozu tüpü izi ışıltısıyla yere seriyor ve deli sevindiriyor! Varsın gelecek insta çekimlerinin kareleri düşünsün! Hepsi yıldızlarla instagramın tozunu attırmaya başlayacak derim. Zira konfeti ojeden sonra regular konfeti ile resimlerimizi de süsleyebilmek çok ama çooook keyifliiii...
Bu paralelde hem yıldız tozu tüpünün kartı hem de her ay bizi sevindiren motto kartlarımızın bu ayki deli sempatik yıldızlı versiyonu ile Kasım kutusu bizi 2 ayrı kartla karşılıyor ve çok mu çok mutlu ediyor..
En ışıklısını sona sakladım :) öyle ki her ay evlerimizi mini mini büyük mutluluklarla süsleyen BiKutuMutluluk bu ay da gecelerimizi ışıldatıyor ve çokkkk tatlı sevimli mi sevimli karton evinin pencerelerinden süzülen titrek ışığıyla çok mu çok güzel oluyor... Pilli mini mum olayı çok tatlıııı.. Benim gibi her atmosferde :) mum yakmayı seviyorsanız buna da bayılırsınız derim, zira tabii ki ben çok sevdim. O an etrafınızda kibrit ya da çakmak yoksa da tam bir durum kurtarıcı minik kerata ;)

Popular Posts