FikriMühim Gliss kampanyası..

Öncelikle yaklaşık 7 senedir bir FikriMühim olarak ilk kez bu kadar büyük miktarda hediye yollayan bir marka ve onun FM kampanyası ile karşılaştım. Bu bağlamda Gliss markasına olan nötr algım direkt pozitife yöneldi. Öyle ki aklıma Nescafe kampanyası ve bir kırmızı bardak dahi kutuya eklememiş olmaları geldi. Bu noktada Gliss'in 250 ml. ürünlerden bir tane, 400 ml. üründen de bir tane eklemiş olması, ayrıca da indirim kuponları eklemiş olması inanılmaz memnuniyet verici oldu.
Ürünün kendisine geçecek olursam; kendisini ilk kez market raflarında gördüğümde doğrudan rengine ve içerisinde sim varmış izlenimi uyandıran ambalajına hayran kalmıştım. O günden beri de çok denemek istiyordum. O yüzden kampanya dahilinde olması beni çok mutlu etmişti. Ancak FM kampanyasını İlk duyduğumda, itiraf etmem gerekirse, bu ürünün sadece şampuanının değil saç kremi ve diğer tüm çeşitlerinin var olacağını sanmıştım. O yüzden paketi açtığımda sadece şampuanlarla karşılaşmış olmak biraz şaşırttı beni. Çünkü diğer hep tüm ürünler birlikte kullanıldığında her zaman bu tip ürünlerin çok daha iyi bir sonuç vereceği bilgisi verilir pazarlama kampanyalarında. Neyse onları da kendimizin alıp denemesi gerekiyor belki de ;) Ancak altı tane büyük boy ürünün aynı tek bir kutuda  müşteriye ulaştırılması büyük bir özveri ve takdiri hak eden bir davranış. O yüzden markayı kucak dolusu tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. 
Hemen belirtmeliyim ki: Normalde organik şampuan kullanmaya çalışıyorum kullanamasam da içerisinde SLS ve paraben olmamasına dikkat ediyor, bu nedenle de son dönemde en kolaylıkla ulaşabildiğim ve fiyatı düşük olan bebek şampuanı UniBaby'yi kullanıyorum.
Bu nedenle ürünün paraben içerip içermediğinden emin olamadım, içerik etiketi bağlamında, ancak direk SLS içiriyor olması beni üzdü. Bunu da ilk başta belirtmemde fayda var. Eğer ki en azından SLS içermeseydi bundan sonra rahatlıkla kullanabileceğim  bir şampuan olacaktı. Çünkü kullandığımda yaşadığım ürün deneyimi oldukça pozitif oldu. Normalde saç kremi kullanmıyorum ve kremli şampuan da tercih etmiyorum. Bu bağlamda kendisi de kremli olmamasına rağmen saçlarımı kolaylıkla tarayabileceği bir şekilde yumuşatılmış olması beni mutlu etti. Ayrıca kokusu muhteşem. Rengini zaten söylemiştim ilk gördüğüm andan itibaren kalbimi çaldı. Keşke gerçekten paketlemesinde görüldüğü gibi içerisinde azda olsa sim olsaydı :))
Dediğim gibi organik şampuan kullanıyorum, ancak onlar da genellikle çok köpürmüyor ve dolayısıyla fazla miktarda kullanmayı gerektiriyor. Bunun içerisinde SLS olduğu ve doğal olarak organik olmadığı için daha ilk yıkamada oldukça köpürdü. Oldukça da güzel temizledi. Sonuç olarak ben bu kampanyayı çok beğendim, memnun kaldım, organik şampuan seçeneği olmadığında da tercih edebileceğim bir ürün olarak listeme girmeyi başardı.
Hem Fikrimühim'i böyle büyük bir kampanyaya imza attığı için, hem de markayı ürün miktarı konusunda oldukça cömert davranarak kampanyaya dahil olduğu için tebrik ediyorum. 

Popular Posts