'Çiftlik' temalı Bardabas Mart kutusu..

hemen ama hemen şimdi hemen :)söylemeliyim ki 'Çiftlik' temalı Bardabas Mart kutusu çoook güzel..
Hiç düşünmeden edinebilirsiniz, hele ki sizin bıdıklar da benim yeğenlerim gibi hayvan delisi ise işte bu kutu tam onlarlık :)
Hemen aktiviteleri anlatayım, en iyisi mi ben :)
  • bencil yapıp bize göre olan aktiviteden başlasam kızmasınız değil mi:) Zira, yine süper bir güzellik yapıp, ilgili ayında 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü unutmamaları çooook güzel olmuş ve öylesi güzel bir kartpostal/kart yapma aktivitesi koymuşlar ki kendime ayırıp yapmamak için kendimi zor tutuyorum desem! Çünkü öyle tatlı pembe laleler konmuş ki tapındımmm :)
  • gelelim esas çiftlik aktivitelerine :)Öncelikle söylemem gerekiyor ki bu ayki aktivitelerin hepsi, Bardabas kutusunun kendisini bir çiftliğe dönüştürüp onunla eşleyerek kullanmalık! Her zamanki gibi böylesi bütünlüklü yaratıcı aktivite fikirlerine bayılıyorum. Helal olsun.. O yüzden de öncelikle Bardabas'ın o güzel kutusunun dışını çok cici çimlerle kaplıyoruz..
  • Sonra ise içini, çiftlik görüntüsü verecek olan iç duvar kağıdını, yine kutunun içinden çıkan hemen hazır boyalarla diledikleri gibi boyayıp sıvıyor minikler..
  • Ardından ise en keyifli şeyi yapıp çiftlik evini, gerekli yerlerden kağıdı yapıştırarak hemencecik inşa edip dikiyoruz ;)
  • Veee çiftliğimizi, kendi ellerimizle yapacağımız horozumuz ile
  • minik yünlerden yapılacak bir ponpon aracılığıyla da civcivimizi çiftlikteki yerlerine yerleştiriyoruz.
  • Kendi içinden çıkan zarla oynanan salyangoz oyunu da çiftlik hayvanlarımız otlaşırken, Bardabas aktivitelerini yaptığımız annemiz/babamız ya da teyzemizle :P keyifli vakit geçirmek için birebir:)
  • Ve tabii ki her ay olduğu gibi bu ay da, tema bağlantılı okuma kitabımız unutulmamış ve Bardabas'ın çiftlik macerası eklenmiş bile;)
Büyük sürprizi ise sona sakladım! Bardabas, Kadınlar Günümüzü süpper bir hediye ile kutluyor ve butigo.com'dan yapacağımız alışverişlerde kullanmak üzere %15 indirim kuponu veriyor!
Her zamanki gibi çocukların aktivite-yoldaşlarını unutmaması çok ama çok güzel bir davranış. Böylesi ince ve düşünceli... teşekkürler...

Comments