Hayvan / Oben Budak..

Hemen söyleyeyim; çok ama çoook eğlenceli bir kitap.. 2 gecede hemencecik bitirdim, zira keyifli bir romantik komedi ya da Hollywood diliyle 'kendini iyi hisset' filmi gibi bitiriverdim. Eğer Falan Filan'ı okuduysanız zaten hemen Oben'in bir sonraki kitabını okuma arzusuyla, heyecanıyla dolmuş ve bekliyordunuz. Ben ne yazık ki hemen okuyamadığım için kısmet 2013'ün son ayınaymış ancak geç olsun güç olmasın :) Nitekim öyle oldu. Ama şimdi de 3. kitap heyecanı sardı! Neyse ki Oben twitter'dan en kısa sürede geliyor haberini verdi :)
Bu arada spoiler vermemek için kendimi zor tutuyorum ancak şunu demeden edemeyeceğim, çok ama çokk keyifli bir sürpriz kitabın ortalarından itibaren sizi bekliyor olacak söylemedi demeyin. Ancak bu sürpriz, okuyucu kitlenin bir kısmına hitap ediyor olacak. Onların kim olduğunu söyleyemem zira hemen anlarsınız o zaman :) ama be prepared guys ;)
Son olaraksa, Hayvan da Falan Filan'da olduğu gibi çok tatlı, özellikle kadınlara dair anekdotlarla, gözlemlerle dolu. Eminim erkeklere dair da var ancak onları da onlar daha çok fark eder kanımca :) Keyifli bir kitap okuyayım, su gibi aksın, heyecanlı, cıvıl cıvıl olsun derseniz hiç düşünmeyin hemen alıp derhal okumaya başlayın derim ;)

Comments

Popular Posts