2014 yeni yıl hediye rehberi..


Taa tammmm yılbaşı hediye fikri listem veya diğer bir deyişle, 2014 wish list karşınızda ... :)
Önceden hemen söyleyeyim, ..... postumda belirtiğim üzere, listemdeki ilk arzu nesneme şimdiden sahip oldum :) darısı diğerlerinin başına :)
Size de fikir olur diye sevdiğim ve güzel bulduğum ürünler/hediyeler şunlar:
(1) İlk grup hediyeler; kitap kurtları, kitap ayracı koleksiyonerleri, mum delileri, kahve severler için.. 
* Ayaklarınıza çoraplarınızı geçirip, sıcak kahvenizi elinize alıp, mumlarını yakıp soğuk kış günlerinde kitap okumanın keyfi bambaşka....
  • Zet.com'daki Nanay Design'dan tütülü ayaklı kitap ayracı
  • Jo Malone mum veya diğer tip (bence en iyisi) kapaklı mumlardan
  • Pembe delileri için Pantone serisinden kahve mugları
  • Happy Socks veya başka marka çoraplar, puantiyeliler favorim (hazır polka dot modası var iken)
  • Kitap alacağım klasik olsun derseniz son dönemin en popüleri Grinin Elli Tonu serisi derim. 
  • Yok kişisel gelişim olsun ancak okuması keyifli ve pratik olsun diyorsanız da Happiness Project kitabına taptığım G. Rubin'nin devam kitabı Happier at Home derim başka da bir şey demem:)

(2) İkinci grup hediyeler; parfüm severler için..

  • Chanel No.5 için zaten söylenecek pek bir şey yok zaten. Herkes gibi benim için de all times favorite.
  • Miracle Forever ile ise ablacığımın bir yılbaşı sürpriziyle tanışmıştım ve tapmıştım. Tam da Erasmus öncesi edinince tüm İtalya günlerim boyunca, ben hiç duymasam da, herkes buram buram koktuğumu, geçtiğim yerlerde kokumun kaldığını, benim geçtiğimi kokumdan anladıklarını söylerlerdi hep. :p Hiç kullanmadıysanız hiç düşünmeyin derim..
  • Downton Abbey sever iseniz, estetik, süslü şişelerin hayranı iseniz, Downton Abbey / 1900-1920 modası postumda da bahsettiğim gibi yeni çıkan güzellik koleksiyonunun bir parçası olan Downton Abbey kolonyalarını veya banyo kokularını da tercih edebilirsiniz.(Marks & Spencer'larda bulabilirsiniz)

(3) Üçüncü gruptakiler organik severler için..

* Yok ben de sevdiklerim de kozmetikte, kişisel bakımda organik, zararlı kimyasallar içermeyen ürünleri tercih ediyoruz diyorsanız o zaman; 
  • Mineral Fusion'ın hem dudak hem yanak renklendiricisini ya da 
  • US kozmetik bloglarınca en beğenilen organik BB cream olan Suntegrity'i, o da olmadı, 
  • şahsen bilmeden kullandığım ve tapındığım, saç karışıklığını direkt açan, saça ışıltı katan, hiç yapış yapış yapmayan, UV ışınlarına karşı saçı koruyan, form veren, dehşet güzel kokan, parabensiz, Birchbox'da 10.000'e yakın review alan Beauty Protector spreyi alabilirsiniz.
(4) Son ve dördüncü gruptakiler ise kek-kahve ikilisini severler, her daim suyunu yanında taşıyan, ph derecesine dikkat eden, Jamie Oliver'ı takip edip yemek yapmaktan keyif duyanlar, cupcake yapmasını-yemesini seven, estetik sunumlara önem verenler için..

  • Starbucks müptelası olup ablamla ben gibi her aldığımızda 'bu kağıt bardaklar inşallah geri dönüşüme kazandırılır, kaç ağaç kesilmiştir' endişe duyuyorsanız bu Joco cups tam bizlik. Zira kahve dükkanlarının makineleriyle uyumlu boyda cam bardaklar ve korunaklı dış kabı ile veriyorsunuz baristaya kahvenizi ona koyuyorlar! Böylece sizin yıkadığınız bardakta, hem de cam, kapağına da kapat, üzerindeki mini delikten hüptürüp hüptürüp güvenle içiyorsunuz, içiniz rahat oluyor, ağaç gitmiyor, çevre korunuyor..
  • Aynı mantıktan üretilen Bobble BPA Free su şişeleri de hem suyunuzu filtre ediyor hem de zararlı (BPA'lı plastik) şişeden su içmenizi engelliyor.
  • Yine aynı şekilde, cupcake'imi evimde kendim yapar yerim diyorsanız bu silikon kek kaplarına taparsınız gibime geliyor:) BuldumBuldum.com'da bulabileceğiniz Tea Cup Cakes - Fincan Şeklinde Kek Kalıbı süper bir yeni yıl hediyesi bence.
  • Son olaraksa nev-i şahsına münhasır, 30 dk. yemek ustası Jamie Oliver ile iş birliklerinin sonucu üretilen ve onun adını taşıyan Philips HR7782/01 model mutfak robotu! Siz de benim gibi her izleyişinizde 'ah benim de böyle bir robotum olsa' diyenlerdenseniz tam sizlik, tam benlik. Hem çırpıcısı bile var, benzerlerinde farklı olarak ve ayrıca shaker kabı da var!

İşte benim listem böyle. Umarım size bir fikir verir, işinize yarar. Şimdikten mutlu seneler...

Comments

Post a Comment