OhHelloFriend grab bag..

Öncelikle Oh Hello Friend çok tatlı bir el işi / kırtasiye / kendin yap vb. malzeme, ürün sitesi / internet dükkanı. En güzeli de uluslararası kargosu olan ve abarık bir fiyat da vermeyen bir site.
Çok güzel kartları, kalemleri, washi bantları, craft süslemeleri, mühürleri, ataçları vb. bilumum kırtasiye ürünü, masa üstü süslemesi, hatta çok zarif ve orijinal takıları bile var. Amerika'daki mağazalarında da sürekli, mektup yazma, süsleme! aktiviteleri düzenleyen bir dükkan.
Bu bağlamda da yılda bir kere Grab Bag adını verdikleri bir kutu hazırlıyorlar. Her bir kutuya sahip oldukları ürünlerden bir karma yapıp, sanırım 10-12 tane falan irili ufaklı, her kutuda şansınıza ne çıkarsa konsepti doğrultusunda ürünlerinden yerleştirip yolluyorlar. Aslında fiyatı uygun ancak bize gelişine, üstüne uluslararası kargo da eklendiği için biraz tuzlu oluyor.
Ancak benim gibi kırtasiye manyağı iseniz ve yılda bir kere olduğu için ve tabii ki sitenin ürünlerini beğeniyor, tarzınıza uygun buluyorsanız deneyebilirsiniz diyim.
Bir de küçük bir not, satışa çıkar çıkmaz erken alanlardan olabilirseniz sanırım daha iyi seçenekler denk geliyor, aklınızda olsun ;)
Fikir olması açısından alta, geçen seneki kutumdan çıkanları da ekliyorum ;)
Meraklısına: https://www.ohhellofriend.com/