Bikutumutluluk Yeni Başlangıçlar kutusu..

Sen aşk mısın? diye sormak istiyorum. Zira BiKutuMutluluk'un yepyeni yeni yıl kutusunu elime alır almaz ilk hissettiğim soru, bana hissettirdiği bu oldu.. Dile kolay tam bir yıl önce yine bir yeni yıl kutusu ile tanışmıştım, ve daha ilk görüşte, kelimenin tam anlamıyla aşık olmuştum..
Her ay beni, bu ay bakalım şaşıracak mıyım diye düşünürken asla ama asla yanıltmadı. Her ay birbirinden mutluluk dolu sürprizlerle delicesine sevindirdi ve küçük mutlulukların en keyiflilerini yaşattı.
Ve bu yılın son kutusu da aynı derecede renk kattı. Mutluluk deyince insanın aklına gelen bence en mutlu renk olan pembeye bürünmüş kutusu ise en sevdiğim kar küresi deseniyle bu ay da çok mu çok güzeldi. İçindeki miniklikler de aynı doğrultuda birer pembiş mutluluk şekeri olarak odamıza doldu, hem bizi hem çantalarımızı hem de masamızı süsleyecek güzelliklerle yine bizi şımarttı.
Öncelik tabii ki, geçen tüm yıl boyunca her sayfası ile birbirinden güzel bir tasarıma sahip masa takviminin yepyeni ve bir o kadar keyifli, güzel hali bizi karşıladı. Ve karşılar karşılamaz da yeni yılı beklemek üzere 2015'inkinin yanı başında yerini aldı ;)
Devamında, benim gibi anahtarlık hastalarına özel püsküllü ve kalp-evli bir anahtarlık bize göz kırptı ;) Ne diyelim 2016 hep güzel kapılar açsın, güzel kapılara açılsın..
Vee ta taaammm tam da benim gibi hayalperest balıklara özel :) dreamer beresi ile yeni yılın her ayında BiKutuMutluluk'un sürprizlerini hayal ederken ve yollarda hayallerimiz peşinde giderken rüzgarlar vız gelir ;) zira her şey her zaman her yerde hayal etmekle başlar ne de olsa, öyle değil mi ;)
Bu ayın motto kartı ise beni tam on ikiden vurdu ve doğrudan en sevdiğim motto kart olarak hepsini sollayıp birinciliğe oturdu! Ne de olsa çay kahve deliliği gibisi yok :) fincan tasarımı zira tam ama taaaammm benlikkkk.. aşık oldummmm...
Arkasına dileklerimizi de yazabileceğimiz kağıt yılbaşı topları ise kutumuzda bizi karşılayan diğer bir güzellik oldu. Şahsen ben süsleme olayı bittikten sonra odaları, diğer insta çekimlerimde de çok rahat kullanma hayali kuruyorum bu kartları da, mottolar gibi. Çünkü üzerlerindeki çizimler deli güzellll..bayıldımmmm..kızların giysi çizimleri yıkılıyor, hepsi ayrı güzel...kalp kalp yine kalp ben...:)
Veee mis kokulu yüz maskesi ise tam da yılbaşı öncesi çok keyifli bir bakım sürprizi oldu. Öyle ki bugün kullandım ve çok beğendim. Bakımlık sürprizlerin tadı, keyfi de bir başka mutluluk benim adıma...işte bunu seviyorummm...
Yepyeni sürprizi ise sona sakladım! BiKutuMutluluk'umuzun yepyeni bir dergisi olmuş artık...kendi gibi cici, kendi gibi keyifli.. Her ay hiç düşünmediğimiz bir sürü sürprizle bizi şaşırtırken, bir de BiKutuMutluluk şemsiyesi altında mini bir dergi sürpriziyle karşılaşmak da bir o kadar keyifli.. DIY'lerle çeşitlenen, mini röportajlarla devam eden sayfalar en az kutumuz kadar tatlı.. Ama siz bir harikasınızzzz...
Kısacası yine yeni bir ay ve her ay bize halihazırda yeni yıl sürprizi mutluluğu yaşatan BiKutuMutluluk, yeni yıl kutusuyla da hiç bozmadan bizi mutlu mu mutlu etmeyi başardı. En keyifli en tatlı sürprizleri 31'i gelmeden bize yaşattı. Çok ama çok sağ olun ve hep var olun siz emi...
Herkese hep mutluluk dolu aylar olsun...