Vogue US / February 2013

Şubat '13 Vogue Amerika'sında en çok gözümün beğendiği estetik güzellikteki kareleri blog'da paylaşmadan edemedim:
malum bu sezonun en gözde trendi denim, bu kadar farklı ve çekici olamazdı sanırım; eflatun/leylak gömlek ve güzel ötesi takılar (yüzükler başta olmak üzere kolve küpeleri, kelimenin tam anlamıyla tapındım). Markası: MPL., Monique Péan/Pamela Love Jewelry olarak geçiyor ve Barneys NY'da yer aldığı not düşülüyor..ilgilenenlere ;)

Marchesa imzalı bu gelinklerde ise favorim, her iki resimde de ikinci mankenin üzerindekiler.. bu kadar zarif bir incelik, detay, şıklık görmemiştim ne zamandır..
bu kare ise ilgili sayıda ve çok uzun süredir Vogue'da gördüğüm en iyi styling bence.. her bir karedeki kadın giysilerine ta-pın-dımmmm..

bu şifon elbise en ama ennnn favorim.. tam benlik.. hep böyle elbiseleri botlarla kombine ederler ve ben kendime arar durur ama birini bulamam:(
ceketin kollarındaki zarifliğe bakar mısınız..Victoria B. sanırım işi biliyor :)
hele bu mor pileli şifon elbiseye söylencek söz bulamıyorummmm.. kolyeler bir elbiseye bu kadar mı uydurulur, şapka bu kadar mı tamamlar elbiseyi...



Vera Wang'ın tasarımı bu 3'lü kombin inanılmaz ötesi.. ne kadar ince iş ve detaylarda mükemmel söz konusu bakar mısınız....kalp kalp kalp..

Comments