ikinci Birchbox'ım..

evet ikinci Birchbox'ım, klasik kutusu içinde Ocak 2013'ün ilk sürprizi olarak elime ulaştı. 
new year resolution'ları ile bizi bilgilendiren markamız, 2013'te sample yapacakları ürünlerin bir haritasını!! da kutuya sokuşturmayı görev bilmiş:) enteresan pek tabii..
ilk ilgimi çeken ürün pek tabii ojemiz oldu :) (Alessandro). rengi benlik olmasa da sırf değişiklik olsun, ellere renk gelsin diye hemen denedim ve ne yazık ki büyük bir hayal kırıklığı... bulaşık yıkamamama rağmen, elimi bile yıkamadan, daha ilk saati içinde hemen uçlar soyulmaya başladı:( ertesi güne tırnaklar tam haritaydı...
hemen gecesinde denediğim 2. ürün Fresh marka day-night krem oldu. Lotus çiçekli diye sevindik ama nedense baskın bir salatalık kokusu var. yani çok fena :/ etkisi derseniz, onda da ahım şahım bişi hissedemedim :(
Ojon adlı ürün ise parfüm sample'ı şişesi gibi ambalajı olan bir saç ucu onarım yağı çıktı. şimdilik bi kere denedim. o yüzden ne desem boş. bakalım bikaç denemede gözle görülür bişi çıkıcek mi:)
geçen ay göz aydınlatıcısı çıkan The Balm'un bu sefer de far sabitleyici kremi çıktı kutudan. farı sürmeden önce göze sürüyormuşsunuz, farın rengi daha bi belirgin ve canlı oluyormuş, uçması da engelleniyormuş muşş..
son sample'ımız ise klasik bir şekilde parfümdü. Skinny Chic diye bir markanın gayet normal, öyle afilisi olmayan, fresh, citrus'umsu bir kokusuydu..
Ocak'tan da kutu seçmesi böyleydi... bu ayki ürünlerin orijinal boylarına ise yine sitenin kendi sitesinden ulaşmak mümkün..

Comments