The Vow..

Evet evet biliyorum, Channing T. olayını abartıyorum. Ancak ne yapalım! Hoş, vakti zamanlarında yani bu film ilk gösterime girdiğinde duymuş, izlesem mi demiş, amaaan yine bir Amerikan geyiğidir deyip burun kıvırmıştım! Al işte hiç büyük konuşmayacaksın!
Evet efendim, filmi sırf amcam için izledim, evet itiraf ediyorum. Ve öööölesine çekilmiş bir filmle karşı karşıya kaldım. Sanırım zaten olay da buydu, sırf benim gibi manyaklar bu çocuk olunca kesin gelir izler güdüsüyle çekilmiş ve amacına da ulaşmış. Bknz. yıllar geçmesine rağmen, çocuğu geç keşfeden biri olarak beni bile on ikiden vurdu!
Konu ise harbi harbi gerçekten alınmış bir hikaye! Ancak öyle o da ahım şahım değil ve ben 3. filminden sonra adamın açık açık görüyorum ki, en azından şu ana kadar izlediklerim üzerinden analiz edecek olursam, bilerek ve isteyerek adama dair aşk öyküleri bir kavuşamama, tam ulaşamama, hep bir hevesin kursakta bırakılması, tam tatmin olunamama ve edememe şeklinde kurgulanmış! Hani adama da kadın hedef kitle tatmin olmasın, tatmin edilmesin ki gelmeye, izlenmeye devam etsinler amacı güdülmüş hissine kapıldım fena halde! Çünkü hiç normal değil. Amcam sürekli, Şoray Kanunları olan erkek tipi şeklinde 1-2 öpüşmeden öteye gitmiyor.
Ya da altta yatan sebep, ilkokul, ortaokul, lise gibi 18 yaş altı kitleyi de elde tutmak adına,  reytingi yüksek verilmesin onlar da gelsin gişeyi pompalasın şeklindeki duygusal! nedenler de olabilir. Ki olması çok muhtemel.
Ancak ben söyleyeyim, bu böyle gitmez. Bakınız en babasından bir Mavi Ay örneği var, halen söylenir durulur. Ki ben her zaman Vampire Diaries'te Damien'la olma, yine eskilerden Buffy'de Spike'ın öne geçmesi ve bilumum (sanırım bunu başarıyla uygulayanlar hep vampirli eserler, o yüzdendir sene 2015 halen popülerlikleri sürüyor diye düşünülmesi gerekir kanımca!)
Umarım yol yakınken dönerler. Yok dönmüş filmi varsa Channing amcanın, biri bana bi zahmet söylesin de ben de tek tek deneyerek aramaktan yorulmayım a dostlar ;)
Sonuç olarak Channing için izleyecekseniz izleyebilirsiniz ancak yine tatmininiz havada kalacak söyleyeyim, onun dışında bir şey vermiyor, zira kadına üzülüyor, hayıflanıyorsunuz sonunda!

Popular Posts