Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku..

Evet müzikleri bir harikaydı.. Bayıla bayıla dinletti, hatta şu an bu postu hemen onu dinlerken yazıyorum! Albüm bir harika..
Nam-ı diğer Behzat Ç.'miz de bir harikaydı. (Adamın üstüne bu isim yapıştı kaldı ya, ben bişi demiyorum!)
Neyse efem, o geniş mi geniş omuzları, aslında güzel olmayan belki de ancak en azından bana, inanılmaz çekici ve yakışıklı gelen haliyle bir içim aşktı. Ee öyle bir adama böyle tutkulu, şairimsi bir karakter tabii ki de, özellikle kadın hedef kitle için tam biçilmiş kaftan. Hatta film, kitap uyarlaması olmasa onun için yazılmış, o düşünülerek yaratılmış bir karakter, kurgulanmış bir hikaye diyebilirdim. Ki böyle kadınlar düşünülerek yapılan kurgulara, yurt dışında çok rastlıyoruz.
Kadın karakterimiz desek, zaten ben o kadını o büyük büyük gözleriyle pek bi beğenirim. Tam kadın kadındır. Ben de erkek olsam öyle bir kadın isterdim. Al işte bu noktada da erkek hedef kitle tam 12den vurulmuş!
Dediğim gibi, müzik de işin sosu olmuş. Vıcık vıcık olmayan bir aşkımsı hikayede fon. 
Öyle delicesine vurulmadım filme ancak hiç sıkılmadan ve gerçekten severek, beğenerek izledim. Tam hafta sonu, yağmurlu gece sineması keyfi için biçilmiş kaftan diyorum ve bitiriyorum.. :)
Meraklısına: Koray Candemir düeti "Muhteşem Bir Son" şarkısıyla filmi ilk duymuş, eski bir Kargo hayranı olarak bayılmış ve filmden daha çok bu şarkıya aşık olduğumu da not düşeyim, eksik kalmasın :)

Comments

Popular Posts