Yogi Surprise / Jewellery Box - February 2017..

Yogi Surprise’ın nazik davranışı sayesinde edindiğim Şubat jewellery box içerisinde çıkanların ne kadar güzel olduğunu anlatamam zira kokusunu almanız gerek! Çünkü bana sürpriz bir şekilde, hep öyle olmasını umduğum ama öyle çıkmayan tüm malaların aşkına, bu sefer hiç öyle olduğunu bilmeden, dehşet güzel bir sürprizle; sandalağacından olan tahta boncukların inanılmaz güzel bir şekilde sandalağacı koktuğunu gördüm ve inanamadım. Çünkü o kokuyu çok severim ve aldığım mumlarda hep onu ararım, hatta şu an kullandığım Zeytune markalı soya mumu da o kokudan iken çok ama çok keyifli oldu, öyle çıkması. Hatta yılbaşında kendime hediye ettiğim ilk Goddess Provisions kutusundan çıkan spreyin de o kokudan olduğu aklıma gelince, demek ki dedim kolyeyi kokladığımda o kokunun o kadar yakın ve tanıdık olmasının sebebi, resmen etrafımı onla donatmammış, farkında olmadan :)
Ee tabii pembe quartz taşı aşkımın da olaya dahil olmasıyla ben gelen mala ve kolyeye doğrudan aşkımı ilan ettim :) Bu arada sonradan öğrenmiştim ki bu malalar 2 tip oluyormuş. Biri biraz daha uzun, mesela hafif belimin altına değecek kadar iken (ki Mart Yogi Surprise kutusundan çıkan siyah mala o boyda idi), bu aykinin de dahil olduğu diğer tipin boyu ise tam göğüs altı-karın üstü bir hizaya gelecek uzunlukta oluyormuş. 
Henüz organik çikolatayı tadamadım, ritüelle hüpleteyim diyorum :) ancak battal boyu ile gözlerime inandıramadı benim :) Resmen koca bi paket. Hep dediğim gibi, buralarda zor bulununca her miktar kıymete biniyor. 
Sonuç olarak Şubat kutusu, şu an için açık ara ‘all times favorite’ım oldu gitti. İndiriminde denk gelirseniz, kaçırmayın derim. Zira hem kokulu, hem pembe kuartzlı, hemi de sandalağaçlı, hemi hemi de zarif bir mala bulmak çok ama çok zor iken bu kutu, takım bilekliği ve organik çikolata bonusu ile ballı kaymak, olmadı, Şam’da kayısı gibi bişi :)
Bu arada unutmadan, mini kesedeki chakra taşları, yeni abonelik başlatanların kutularına eklenen şeker ötesi sürpriz hediye ;)
Meraklısına: 2015’ten beri aralarda alabildiğim diğer birkaç Yogi Surprise kutusuna da bakmak isterseniz tık tık..
* Fotoğrafın üzerindeyken sağ klikle yeni pencerede açarsanız, yazılarını çok daha büyük okuyabilirsiniz.

Popular Posts